Leveringsvoorwaarden

We knippen de stof van de rol voor u op maat af. Deze door ons afknipte stof kunt u niet retour sturen of ruilen. We knippen de stof van de rol af zodra u uw bestelling en betaling heeft voltooid.

We stellen u in de gelegenheid om gratis knipstalen te bestellen om de stof voor uw bestelling eerst te beoordelen. U kunt maximaal 3 knipstalen gratis bestellen. Wilt u er meer, neem dan contact met ons op.

Minimale afname is 1 meter. U kunt na 1 meter wel tot in de centimes achter de komma bestellen, bijvoorbeeld 1,60 m


We leveren uw bestelling met PostNL. We zijn niet verantwoordelijk voor het traject van PostNL nadat we uw pakket bij PostNL hebben geleverd; zoals bijvoorbeeld vertraging met de levering of schade. U kunt uw zending verzekerd laten versturen.
Indien we uw bestelling retour ontvangen omdat er niemand aanwezig was op het pakket aan te nemen, en u wenst het pakket opnieuw te laten verzending, dan rekenen we de bezorgkosten aan u door. 

Uw bestelling leveren we zo spoedig mogelijk. Mocht er problemen zijn met de levering informeren we u zo spoedig mogelijk.

Controleer uw bestelling bij ontvangst. Indien iets niet correct is, meldt het ons direct.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.