Bezorgen & afhalen

Bezorgen

We bezorgen uw bestelde stoffen in Nederland en België met PostNL. Bezorging naar overige (niet) EU landen is mogelijk maar neem dan contact met ons op voor de kosten en voorwaarden. 020-6795831 of info@stof.nl

* Bezorging in Nederland is circa 2 a 3 werkdagen. Voor België 3 a 5 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de levering door PostNL. Hier kunnen wij niet op aangesproken worden.

Bezorg tarief:
-> Nederland Standaard: € 6,95 
-> Nederland Verzekerd: € 8,95 

-> België Standaard verzending : € 13 
-> België Verzekerd tot € 100: € 15,50 

-> Bezorging gratis NL bij bestelling vanaf € 75
-> Bezorging gratis BE bij bestelling vanaf € 100

Uw bestelling wordt standaard onverzekerd verstuurd met PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bezorging door PostNL. Mocht uw bestelling kwijt raken, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor worden gehouden. U kunt uw bestelling verzekerd laten versturen. Zie bovenstaand het verzekerd bedrag en de daarbij behorende tarieven. Mocht uw bestelling zoek raken door PostNL, dan kunnen we een onderzoek in laten stellen en kunt u aanspraak maken op een vergoeding van uw aankoopbedrag. U kunt uw aankoopbedrag niet bij ons claimen; we bemiddelen dan voor uw met PostNL.


Indien uw bestelling om welke reden dan ook bij ons retour komt, en u wenst dat we het opnieuw versturen dan brengen we opnieuw het bezorgtarief bij u in rekening.

Afhalen

Je bestelling kun je ook (gratis) afhalen op onze locatie in:

Halfweg: Haarlemmerstraatweg 73A
Openingstijden: maandag ten vrijdag 09.00 - 17.00

Amsterdam: Albert Cuypstraat 162-164
Openingstijden: maandag tm vrijdag 09.30 - 17.30 , zaterdag 09.30 - 17.00

Let op!: Uw bestelling stof(fen) knippen we op maat voor u af. Deze door ons afgeknipte stof(fen) nemen wij niet retour.


 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.