Verduisterings stoffen

Verduisterings stoffen

Er zijn 46 producten

Slaap lekker achter ons prachtige collectie verduistering stoffen. We hebben 100% blackout stoffen en tot 80% dimout stoffen. 2-in-1 stoffen hebben een mooie stof aan de zichtzijde en een geintegreerde verduistering voering; u bent dus in 1 keer klaar. U kunt er ook voor kiezen een overgordijn te nemen en dan te voeren met een verduisteringstof....

Slaap lekker achter ons prachtige collectie verduistering stoffen. We hebben 100% blackout stoffen en tot 80% dimout stoffen. 2-in-1 stoffen hebben een mooie stof aan de zichtzijde en een geintegreerde verduistering voering; u bent dus in 1 keer klaar. U kunt er ook voor kiezen een overgordijn te nemen en dan te voeren met een verduisteringstof.
Niet alleen voor de slaapkamer geschikt maar ook om elke ruimte andere donker te maken zoals bijvoorbeeld een vergaderruimte met projectie / schermen of feestlocatie.
Wilt u de stof tot gordijnen laten confectioneren door ons? Neem dan contact op met 020-6795831 of info@stof.nl
Of kijk en bestel ze direct op stofgordijnen.nl

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 46 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.