Verduisterende stoffen

Verduisterende stoffen

Er zijn 44 producten

Verduisterende stoffen om een ruimte te verduisteren maar ook goed tegen verkleuring van stof en (warmte) isolatie. Verduister je kamer met verduisterende gordijnen, tot 80% Dimout of zelfs 100% Blackout. Gebruik de verduisterende stoffen om overgordijnen te voeren. De verduisterende voering stoffen zijn ook goed om verkleuring van de overgordij...

Verduisterende stoffen om een ruimte te verduisteren maar ook goed tegen verkleuring van stof en (warmte) isolatie. Verduister je kamer met verduisterende gordijnen, tot 80% Dimout of zelfs 100% Blackout. Gebruik de verduisterende stoffen om overgordijnen te voeren. De verduisterende voering stoffen zijn ook goed om verkleuring van de overgordijnen stoffen tegen te gaan, alsmede heeft het een isolerende en geluidswerende werking.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 44 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.